+31 6 34 004 144 | +31 614 224 112

Ontruimingen & verhuizingen

Bel ons gerust als u vragen heeft

NL: 0634004144 | 0614224112
BE: 0031634004144 | 0031614224112
Adres:  Antwerpsestraat 115, 4645 BD Putte

Ontruiming of verhuzing?

Daar helpen wij u graag bij. Vraag een gratis offerte aan en wij komen binnen 24 uur vrijblijvend langs.

Bedrijfsontruimingen

Naast particuliere woningontruiming kan er ook behoefte bestaan om een bedrijfspand te ontruimen. Dit kunnen kantoren zijn, of fabrieken, showrooms, werkplaatsen, magazijnen of andere panden en ruimtes die bedrijfsmatig gebruikt worden.

Verhuizingen

Omdat een verhuizen niet altijd zelf lukt of omdat de voorwaarden dusdanig zijn dat u hulp nodig heeft, kunt u hulp inroepen van onze ontruimings dienst. We bereiden de verhuizing graag met u voor. Wat moet worden gedemonteerd, ingepakt en wat moet worden verwijderd? De planning tot aan elk detail, indien gewenst, pakken we voor u op. Vraag naar de verhuis checklist en een offerte!

Woningontruimingen

 We zijn heel flexibel en snel waardoor uw woning snel weer beschikbaar is voor de volgende bewoners. We halen het pand leeg, verwijderen vloerbedekking, raambekleding en rails, we maken de muren vrij en schilderen indien gewenst. Ook kan het nodig zijn de verlichting te verwijderen en de woning bezemschoon danwel brandschoon op te leveren.

Ontruimingen

Wij ontzorgen u bij het bezemschoon opleveren van huurwoning, koopwoning, bedrijfspand en zorgkamer. Er is niets zo emotioneel als het leegruimen van een woning. Vaak gebeurt dit naar aanleiding van een overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum. Daarom is het belangrijk, dat wanneer u de ontruiming niet zelf doet, dit overlaat aan professionals die dit met respect voor u uitvoeren.

Huurwoning ontruiming
Zorgkamer ontruiming
Vervuilde woning ontruiming
Verwijderen van vloerbedekking
Verkoopklaar maken

Verhuizingen

Wat uw wensen ook zijn, verhuizen blijft vaak een hele onderneming. Het is daarom fijn om dit uit handen te kunnen geven aan een professioneel bedrijf.

Zo voorkomt u eventuele uitloop qua planning en het neemt een hoop stress weg.

Wij regelen alles van A tot Z
Bezem schoon
Verkoopklaar
100% tevreden garantie
Verhuizing wanneer het u uitkomt

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Van welke dienst zou u gebruik van willen maken.